Stupid Questions and their Dumb Answers…

Author Masalatime   Posted 10 October 2008   Comments 40


Most Stupid Questions People usually ask in 0bvious Situations

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends…
Stupid Question:-
Hey, what are you doing here?

Answer:-

Don’t u know, I sell tickets in black over here…


2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet…
Stupid Question:-
Sorry, did that hurt?

Answer:-

No, not at all, I’m on local anesthesia…..why don’t you try again.


3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask…
Stupid Question:-
Why, why him, of all people.

Answer:-

Why? Would it rather have been you?


4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-
Is ! the “Butter Paneer Masala” dish good??

Answer:-

No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.


5. When a friend announces her wedding, and you ask….
Stupid Question:-
Is the guy you’re marrying good?

Answer:-

No,he’s a miserable wife-beating , insensitive lout…it’s just the money.


6. When you get woken up at midnight by a phone call…
Stupid Question:-
Sorry. were you sleeping?

Answer:-

No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping….you dumb witted moron.


7. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair….
Stupid Question:-
Hey have you had a haircut?

Answer:-

No, its autumn and I’m shedding……


8. At the dentist when he’s sticking pointed objects in your mouth…
Stupid Question:-
Tell me if it hurts?

Answer:-

No it wont. It will just bleed.


9. You are smoking a cigarette and a cute woman asks…
Stupid Question:-
Oh, so you smoke.

Answer:-

Gosh, it’s a miracle ……..it was a piece of chalk and now it’s in flames!!!

 

 RECENT LINKS
Ultimate Fail Collection
Ultimate Fail Collection
Motivational Pictures
Motivational Pictures
Epic Parking Fail
Epic Parking Fail
Funny Subverted Street Signs
Funny Subverted Street Signs
Funny Dog Costumes
Funny Dog Costumes
20 Funniest Sports Moments
20 Funniest Sports Moments
More Pictures » More Videos » More Crazy Pics » More Games »